maandag 9 november 2009

De première van iPoetry Live met: PAULIEN CORNELISSE, TJITSKE JANSEN, MISCHA ANDRIESSEN, e.a

18 november 2009, 20:00 uur, Theater Moira, Utrecht. Meer info/reserveren: www.iPoetry.nl
---------------------------------------------------------------
Woensdag 18 november:
De start van iPoetry Live, nieuw literair theater in Moira Utrecht.
Geniet met een hapje en een drankje van dichters, muzikanten en columnisten in de nachtclubsetting van theater Moira. iPoetry Live presenteert om de twee maanden het beste wat de poëzie te bieden heeft, afgewisseld met muziek van de iPoetry-huisband en een poetryquiz onder leiding van showmaster Alexis de Roode. "We willen van iPoetry Live een podium maken waar je wordt bijgepraat over wat er leeft in de poëzie,' aldus organisator en dichter Hanneke van Eijken. "Wie hebben er belangrijke prijzen gewonnen, wie zijn de grote talenten van nu? Op een leuke manier; met veel muziek, een quizje en elke keer een andere columnist. Het moet een mooie avond uit worden. Moira is daarvoor een schitterende zaal."

Volgende week draagt Paulien Cornelisse voor uit haar bestseller Taal is zeg maar echt mijn ding, zijn er optredens van dichters Tjitske Jansen (Winnares Anna Bijns Poëzieprijs '09) en Mischa Andriessen (Winnaar C. Buddingh'prijs '09), aanstormende talenten Merijn Schipper en Ykwinno Hensen en is er muziek van onze huisband PHINX.

20.00 uur in Theater Moira, Wolvenstraat 10, Utrecht (entree: € 10,00 / €6,00). Kaarten reserveren: www.iPoetry.nl / 030-233 4799.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.